Nincs kép beállítva

Légvár

Termék elérhetősége: Out of stock

UV-s és modern LED kellékek

A LED zsonglőr eszközök saját tervezés alapján készültek, azokat letisztult geometriai formák és karaktert hangsúlyozó vonalak díszítik. A felhasznált LED diódák és UV-aktív anyagok tekintetében, valamint a reflektoros vetítés során a legkorszerűbb technikát vonultatja fel a show.

A LED show műsorszámai

Partner poi, LED-es eszközökkel, UV-aktív jelmezekben

A széles körben ismert és kedvelt poi (más verzióban meteor vagy kiwido) Új-Zélandról származik. A partner poi bemutató gyönyörűen ötvözi a dinamikus mozgás, az esztétika és a tánc elemeit. A fellépő zsonglőr páros elegáns mozdulatokkal, könnyedén és érzéki módon pörgeti a poi-t.

Modern botos tárgymanipuláció

A geometriai formákat négy bot segítségével, hosszú és félhosszú botokkal rajzolja ki a két szereplő, az UV-s, illetve LED világító diódákkal felszerelt eszközök szemet kápráztatóan repülnek, pörögnek-forognak. A trükkök időben és térben való pontos elhelyezése gyakorlást, kitartást és erős koncentrációt igényel.

A páros évek óta együtt lép fel, együtt valósítva meg a legvadabb ötleteket is. A botok ultraibolya fényben nagy felületen világítanak, így teszik teljessé a varázslat illúzióját.

Karikazsonglőr duó

A páros 2002 óta passzol karikákkal UV fényben és a nappali zsonglőr előadásokban egyaránt. A jelmez, zene és koreográfia együttese futurisztikus képet fest. A színpadon tíz karika, és természetesen egy kis robottánc. Technikai zsonglőr bemutató a legmagasabb fokon – mindez megfejelve a világító karikák látványával.

Ördögbotos LED és UV műsor

Az ördögbotos produkcióban hat bot kap szerepet, a fellépők mozgáskultúrája és személye különleges varázzsal tölti meg a legnagyobb arénát is. Nem mellékesen ebben a számban egy ismert játék kerül elő, így a közönségből többeknek ismerős az eszköz, és kedvencüknek választják ezt a műsort.

Diabolós páros

A diaboló több ezer éve a szórakoztatás eszköze, hiszen a fizika törvényeivel látszólag szembemegy ez a játék. Három egyedileg, a műsorhoz tervezett diaboló, ami a műsor némely pontján óriási magasságokba repül.

Hova ajánlott?

Az UV és LED zsonglőr show zárt térben érvényesül legjobban, ahol megoldható a nézőtér és a színpad elsötétítése az előadás ideje alatt. A nagy belmagasság a show lebonyolítása szempontjából előny, de nem feltétel.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kapcsolat

 Telefon: +36-30-9852-313

 E-mail: musoraruhaz1@gmail.com

Kiváló műsorok
Nagyaszerű szórakozás