Egyéb műsorok

Nincs kép beállítva

Cirkuszi játszóház

Termék elérhetősége: Out of stock

Lélegzetelállító tűzzsonglőr show, amely minden rendezvény fénypontja. A Tűzfészek tűzzsonglőrök többféle cirkuszi játékkal tartanak zenés bemutatót. Nagy tűzerejű eszközökkel, dinamikus koreográfiával, akrobatikával és látványos pirotechnikai hatásokkal bővelkedik minden tűzzsonglőr műsor.

Tűzszínház

Modern cirkusz-színházi előadás, melyben a speciális eszközökkel felszerelt tűzzsonglőrök egy rövid történetet mesélnek el. Lángoló térelemek és különleges jelmezek teszik feledhetetlenné a Tűzfészek Társulat előadásait.

Tűztánc

Vendégfogadásra kiváló ötlet, ha tűztáncosok játszanak a bejáratnál a rendezvény helyszíne előtt. Olyan eseményekre is ajánljuk, ahol zárt tér van vagy kevés a hely, de mégis szeretnék élvezni a tűzzsonglőrök jelenlétének varázsát egy dinamikus, zenés előadás keretében. Külön kérésre tűznyelő mutatvány és tűzugrás is kiegészítheti a műsort.

Felvonulás

Egy mobilis, több helyszínt magába foglaló tűzzsonglőr produkció amely falunapok, búcsúk, karneválok, vásárok forgatagában kelti fel az emberek figyelmét. Képzett előadóművészeink gólyalábas, akrobatikus előadással szórakoztatják a nagyérdeműt.

A tűzzsonglőr előadásokat a következő eseményekre és helyszínekre ajánljuk

  • céges rendezvény, találkozó, évforduló, ünnepség
  • családi nap, gyereknap, születésnap és baráti rendezvények
  • fesztivál, road-show, koncert, falunap, búcsú, karnevál, felvonulás
  • ünnepi rendezvény
  • sport és kulturális rendezvény
  • megnyitó, évzáró ünnepség
  • bevásárlóközpont, pláza és szórakozóhely

A tűzzsonglőr produkciók elsősorban (de nem kizárólag) kültériek, és sötétedés után érvényesülnek a legjobban. Beltéri tűzzsonglőr produkció előtt a megrendelőnek fel kell vennie a kapcsolatot az intézmény tűzvédelmi felelősével, hogy a lebonyolításkor ne adódjanak problémák. Fontos a jó szellőztethetőség és legalább 4 méteres belmagasság.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kapcsolat

 Telefon: +36-30-9852-313

 E-mail: musoraruhaz1@gmail.com

Kiváló műsorok
Nagyaszerű szórakozás