Weboldal címe
Az igényes szórakozásért!
Fejléc cím szövege
Üdvözöljük Műsoráruházunkban, ahol kedvére válogathat kedvenc előadói között.

TÖKÉLETES SZERELEM


Zenés vígjáték két felvonásban

Mit meg nem tesz egy színházigazgató a pénzügyi támogatásért? Hogyan mutat be a színháza egy operett előadást, ha nincs primadonnája, bonvivánja, tánckara, sőt énekes színésze sem? Vagy az is lehet, hogy van, csak nem tud róla? Sőt… lehet, hogy egy szórakoztató, megható, fergeteges zenés előadás születik? És ahogy az lenni szokott, mindeközben szerelemek szövődnek, titkok derülnek ki, és a végén minden félreértés megoldódik.


Szereplők:
BUCH TIBOR
SZÁSZ KATALIN / PLASZTÁN ANETT
GREGOR BERNADETT / MÁDI PIROSKA
GÖTH PÉTER / KOVÁCS SZILÁRD
KÖLLŐ BABETT / SZABÓ NOÉMI
CZAKÓ ÁDÁM​


SZERETEM A FELESÉGEM

Vidám, pikáns vígjáték 2 részben

A házasság maga a csoda. Csoda, hogy működik?! De a házasságot néha fel kell frissíteni, nehogy kihűljön. Csináljuk hármasban? Vagy még többen? Négyesben? De hogyan? Erről szól ez a vidám, pikáns játék.

Szereplők: Alvin - MAGYAR ATTILA, Cleo - TIMKÓ ESZTER, Wally - SZAKÁCS TIBOR, Monica -PIKALI GERDA, Harvey – CZAKÓ ÁDÁM


PANELNINJA

Monokomédia

​Bodovács Egonnal (MAGYAR ATTILA) megállt az idő. 45 évesen még mindig az anyjával lakik, ugyanannak a panellakásnak a gyermekszobájában, amelyben felnőtt. Egon azonban elhatározza, hogy végre valahára beváltja az élet-kupont és megvalósítja álmait...


SZAHARA CSILLAGA

Zenés vígjáték 2 felvonásban
Az öreg Báthory Adalbert gróf fia az I. világháborúban elesik. Az öreg fia bajtársára, annak legjobb barátjára, Lantos Zoltánra bízza féltett titkát. Mesél neki a monarchia idején történtekről, egy gyémánt nyakékről, amit magától a Szultántól kapott, és a szerelemről, amelyet egy török táncosnő iránt érzett, melynek gyümölcse egy leány, Karina. Zoltán a gróf halálos ágya mellett megígéri, megkeresi lányát és a kincset...

Szereplők: MAGYAR ATTILA, VÁRKONYI ANDREA, HARSÁNYI GÁBOR, PLÁSZTÁN ANETT, CZAKÓ ÁDÁM, NYERTES ZSUZSA, HELLER TAMÁS, TÁNCOSOK


EZ VOLT, EZ VAN!

Vidámság 2 részben, 7 képben
Töltsön el egy vidám, kacagtató színházi estét azokkal a színészekkel, akiknek életét végigkíséri a nézők szórakoztatása. Vicces jelenetek és fergeteges alakítások a házasságról, pénzről, férfiről és nőről, mindennapi életünk aktuális kérdéseiről. A felhőtlen kikapcsolódás garantált.
Szereplők: MAGYAR ATTILA, HAJDU STEVE, NYERTES ZSUZSA, HARSÁNYI GÁBOR, HELLER TAMÁS

Színházi előadás díszlettel, jelmezzel.


FÉLRELÉPNI TILOS!

Vígjáték 2 felvonásban
A mi Annánk egy jómódú házaspárnál szobalányként dolgozik. A férj, Bernard rábeszéli feleségét, hogy látogassa meg vidéken élő édesanyját, mondván, neki is vidékre kell utaznia.Valós szándéka, hogy Cathrine-t, a szeretőjét felcsalogassa lakásába, csakhogy a feleség előtt is felcsillan a lehetőség a félrelépésre. Ha férje nincs otthon, találkozhatna barátjával, Roberttel otthon. Ezért Annát elküldi vidékre. Az utazásba mindenki beleegyezik, de ígéretét senki nem tartja be.

Szereplők: MAGYAR ATTILA, CSEKE KATINKA, NYERTES ZSUZSA, HARSÁNYI GÁBOR,  TIMKÓ ESZTER/ PIKALI GERDA


A GOSPELTŐL A FANTOMIG

Musicalest 2 felvonásban
A színházi műfajok közül napjainkban a musical az egyik legsikeresebb, legnépszerűbb. Nem véletlenül. Hisz ötvözi a zenét, a táncot, a dalokat, prózát, a színházi dramatikus elemeket.

Színészeink, előadóink külön-külön már mindannyian bizonyítottak e műfajban. Itt együtt, egy szerkesztett, díszletes-jelmezes előadás keretében láthatjuk CSENGERI ATTILÁT, EGYHÁZI GÉZÁT, TUNYOGI BERNADETTET, CZAKÓ ÁDÁMOT, PLÁSZTÁN ANETTET. A dalok témája a szerelem, a boldogság, a szenvedés, a születés, a halál, a pénz… A dalokat hangulatilag, a stand-up elemeket sem nélkülözve összeköti: MAGYAR ATTILA.


Vajda Katalin- Fábri Péter
ANCONAI SZERELMESEK

zenés komédia, két részben

 

Szereplők:

Tomao Nicomaco, anconai  polgár : Csengeri Attila/ Buch Tibor
Dorina, Tomao házvezetőnője  : Gregor Bernadett/Mádi Piroska
Giovanni, a cukrász: Szabó Máté                                 
Agnese, panziótulajdonos : Vándor Éva/Cseke Katinka
Lukrezio, milliomos: Baronits Gábor
​Lucia, a leánya : Várkonyi Andrea
Luigi del Soro, vándormuzsikus: Kecskeméti Róbert
Viktória, magyar lány : Nyári Diána
Drusilla, római lány : Köllő Babett​

Díszlettervező: Kocsonya Gábor
Jelmeztervező: Dobos Judit
Koreográfus: Klingler Kata
Rendező: Balogh Bodor Attila

Buon giorno, signore e signori! Önök e pillanattól fogva a gyönyörű Ancona tengerpartján, illetve kicsit beljebb, mondjuk: úgy a főterén ülnek.Darabunk főszereplője, a jómódú Tomao Nicomaco, itt lakik egy szép házban a lányával, Luciával, aki picikét dadog, de ezt majd úgyis észreveszik. Nicomaco úr fölfogad egy vándormuzsikust, bizonyos Luigit, aki – minő véletlen! – maga is kissé beszédhibás. Luigi énekelni tanítja a korosodó Tomaót, és hegedülni Luciát, de a hegedűórák egy szempillantás alatt pásztorórákká változnak. Van itt egy cukrászda is, bizonyos Giovannié, aki mindenáron el akarja venni Luciát, hogy a hozományból végre megnyithassa az éttermet, amire évek óta vágyik. Viszont jön egy életunt milliomos, Lucrezio nevezetű, akihez don Tomao akarja hozzáadni Luciát, hogy megkaparinthassa a fiú millióit. Amit még okvetlenül tudniuk kell, hogy Giovanninak van egy húga, Drusilla, aki nemrég elvesztette élete nagy szerelmét, és most váratlanul hazatér gyermekkora helyszínére. És természetesen van itt a téren egy panzió is, aminek a tulajdonosa, Agnese asszony valaha közelebbi viszonyban állt don Tomaóval, ma azonban már leginkább csak pletykál és nosztalgiázik Dorinával, aki pedig jelenleg áll közeli… khm... alkalmazásban a donnál. Hogy a szerelmi szálak tovább bonyolódjanak – ahogyan az egy vérbeli olasz komédiához illik –, a panzióban egy gyönyörű magyar lány lakik, név szerint Viktória, akinek don Tomao csapja őrülten a szelet, miközben Giovanni… na de erről már igazán nem illik nagy nyilvánosság előtt beszélni. Csak még annyit: Viktória rettentően boldog, hogy végre kiszabadult ide, ahogy ő mondja, "Olaszba". Mit jelent az, hogy kiszabadult? Ja persze, hisz a lényeget elfelejtettük mondani, hogy ők itt mindannyian, önök is, mi is 1970-ben vagyunk, vagy ’69-ben, vagy ’71-ben, mindegy, szóval valamikor akkor, amikor még... hát ez végképp nem tartozik ide! Most már igazán mindent tudnak, úgyhogy kérem a zenekart! Készen vannak? Allora: Maestro, musica!


Petőfi Sándor: AZ APOSTOL

Pódiumi est vagy iskolai színház

1972 őszén a győri Arrabona Amatőrszínházban 17 évesen, szinte gyerekként játszhatta el Petőfi Az apostol című művében a főszerepet, Szilveszter szerepét BORBÉLY SÁNDOR. Meghatározó élménye volt akkori életének. 2012 őszén, immár sok-sok éve a színészi pályán – „be másnak látá e világot, mint egykor képzelé”- ismét Petőfi e nagyszerű költeményét mutatja be, fiatal színésztársa, BLAZSOVSZKY ÁKOS közreműködésével.


Karinthy Frigyes:
​DRÁMÁK ECETBEN ÉS OLAJBAN

Szemezgetés az életműből
Az előadás Karinthy teljes életművének kifogyhatatlan tárházából szemezget, jobbára a kevésbé ismert művekből összeállított kollázs. Szabadon kezel, összetársít anyagokat, mégis hű e zseniális szerző európai szellemiségéhez. Az a csodálatos, hogy Karinthy világa még ezen a görbe tükrön át szemlélve is, mélységesen kacagtató marad.

BORBÉLY SÁNDOR és BLAZSOVSZKY ÁKOS pódiumi estje emlékezetes élmény marad.


 Szerelmes komédiások
avagy
MISS ARIZONA

Zenés vígjáték felnőtteknek 2 felvonásban

A komédiások féltékenyek és szerelmesek. Szenvedélyesen vágynak egymásra és egy saját színházra. Vajon valóra válnak, beteljesülnek a vágyak? Álmuk, hogy saját otthonuk legyen, egy igazi színház. És benne a csoda, Miss. Arizona

Ének, zene, tánc, humor, krimi…

Szereplők:
HELLER TAMÁS
CSEKE KATINKA
GREGOR BERNADETT / MÁDI PIROSKA
CSENGERI ATTILA / CZAKÓ ÁDÁM
PLASZTÁN ANETT / SÁFÁR ANIKÓ
SZARVAS ATTILA / CZAKÓ ÁDÁM


Nejem a neten

Vígjáték két felvonásban

Egy mai kispolgár története, aki súlyos anyagi gondokkal küzd, aki belemegy, hogy szerepeljen egy valóság Shaw-ban. Felszerelnek húsz rejtett kamerát a lakásában. Felteszik az internetre, és húsz millió ember nézi éjjel-nappal. Elhiszi, hogy egy hónap alatt megkeresheti a pénzt, amivel tartozik. De nem tudja mire vállalkozott… És elszabadul a pokol!!Sok humor és nevetés.

Szereplők:
​ MAGYAR ATTILA/CSENGERI ATTILA,
NYERTES ZSUZSA/GREGOR BERNADETT
HARSÁNYI GÁBOR 
CSEKE KATINKA
PLASZTÁN ANETT 
CZAKÓ ÁDÁM
CZETŐ ZSANETT


Titkok egy hálószobából 

Érzelmes vígjáték két részben
Történik valahol a nagyvilágban, egy kisvárosban, ugyanabban a hálószobában.
 Egy házaspár életének huszonöt éve az esküvőtől egészen öregkorukig. Egy szenvedélyes kapcsolat, amely két ember egymás iránti mély szeretetén és tiszteletén alapul. Szerelem, féltékenység, megcsalás, veszekedés, megbocsátás, kibékülés… Mindannyiunk számára ismerős helyzetek az életből.

Szereplők:
Gregor Bernadett
 Szarvas Attila
​Turi Lajos Lui


Facebook