Weboldal címe
Az igényes szórakozásért!
KÉT SZOKNYA EGY NADRÁG TÁRSULAT
Példa alcím

A „Két Szoknya Egy Nadrág” Társulat egy esős délutánon alakult a Madách büféjében. Azon töprengtünk, hogy mi is a bajunk. Mi a gyógyír a fáradságra, a fásultságra? Arra gondoltunk, hogy a töménytelen musical bemutató után jó lenne valami egészen mást csinálni.

Az ötletek csak jöttek, jöttek… Egyre erősebben éreztük, hogy össze kell állnunk, és egy kis társulatot kell alakítanunk.

Szeretjük az operettet, mindhármunknak volt szerencséje híres operett bemutatóban részt venni. Közel áll hozzánk a zenés produkció, hiszen mindannyian évek óta ezt csináljuk. Ez a társulat abban más, hogy kiszabadulhatunk a megszokott dolgokból és a saját ötleteinket valósíthatjuk meg.

Reméljük, hogy az est illetve az estek idővel a közönség kedvenceivé válnak. Repertoárunkat folyamatosan bővítjük.

Musicaltől-operettig: Híres musical és operett slágerek egy csokorban. Fiatalok és idősebbek számára is élvezhető, vérpezsdítő műsor. Ismert örökzöld dallamok a Hair, a Rómeó és Júlia, a Fame, Az operaház fantomja, a Csárdáskirálynő, a Mágnás Miska, a Marica grófnő, stb. című művekből, melyek 35-50 perc felhőtlen szórakozást kínálnak.


Facebook